ALLT DU MÅSTE VETA OM POP -
RIKSTEATERTURNÉ JUST NU

Foto: Karl Johan Strandberg.

Foto: Karl Johan Strandberg.

I många år har jag gjort Pop och politik i radio och tv. Dessutom har jag skrivit en Augustnominerad bok om hur pophistorien och samhällsutvecklingen hänger ihop. Och nu har alltihop blivit en show. 

Allt du måste veta om pop heter föreställningen jag gör ihop med Agneta Karlsson och David Silva - två av Sveriges bästa popjournalister och musiker. Föreställningen produceras av produktionsbolaget Mameluck och Riksteatern. Kolla om vi kommer till din kommun och beställ biljetter här.
Allt du måste veta om pop är infotainment om svenska hits och svensk historia - framför allt gräver vi fram det du kanske inte visste sedan tidigare. Glitter och glam samsas med allvar och analys. Läs mer här.

På turné!

På turné!

500 MIL - ALBUM 2018

Förra året släppte vi EP, spelade på festivaler och skrev kontrakt med United Stage. Nu spelar 500 mil in nya låtar och 2018 släpper vi äntligen vårt debutalbum. Här hör du första släppet: Chokladmuffins, goda, april -81 Det går ju också bra att kolla videon.

Förra året släppte vi EP, spelade på festivaler och skrev kontrakt med United Stage. Nu spelar 500 mil in nya låtar och 2018 släpper vi äntligen vårt debutalbum.

Här hör du första släppet: Chokladmuffins, goda, april -81

Det går ju också bra att kolla videon.